Laden Evenementen

Stel je voor… Vier dagen lang omgeven door rust en natuur. Vier dagen van pure ontspanning, ME-time, en verbinding met zowel jezelf als anderen.

Even weg van de dagelijkse beslommeringen; geen huishoudelijke taken, geen zorgen om de kinderen, en geen constante druk om alle ballen hoog te houden. Geen “Mamaaaaa?” of “Hey, kun je dit nog even doen?”, maar puur en alleen tijd voor JOU en wat jij op dat moment nodig hebt. Een dag en een plek waar rust en ontspanning centraal staan.

Stel je voor hoe de last van je schouders valt! Voel de glimlach op je gezicht terwijl je de tijd neemt om even op de rem te trappen en simpelweg te genieten van datgene waar jij behoefte aan hebt. Die dagen zijn niet alleen welkom, maar ook noodzakelijk!

Dus waarom nog twijfelen? Reserveer deze datum (en de andere twee)  in je agenda en gun jezelf de tijd om op adem te komen en de kracht van pure ontspanning te ontdekken.


Wat mag je verwachten?

  • – een ontspannende binnenkomer
  • – samen oogsten, koken en smullen
  • – workshops rond verschillende thema’s
  • – een ontspannende afsluiter MET taart
  • – In groep met 10 fantastische vrouwen

Trek jij je liever gewoon even terug op een rustig plekje zonder deel te nemen aan de workshop of het koken? Dat kan en dat mag ook!

 

Opgelet!

Plekjes zijn beperkt dus wacht niet te lang met inschrijven. Want vol is vol en we organiseren dit jaar maar 4 ‘Oogst je zelfzorg’ dagen.

Heb je nog vragen? Contacteer me dan via [email protected]

We kijken ernaar uit om je te leren kennen, samen te ontspannen en te genieten van al het moois de natuur te bieden heeft.

Veel liefs
Maike & Nina

Gegevens

Datum:
15 september
Tijd:
10:00 am - 4:00 pm
Kosten:
€85
Site:
https://naturalsoftie.plugandpay.nl/oogst-je-zelfzorg

Locatie

Nina Op Het Veld
Klokkestraat 37 Duffel 2570 België + Google Maps