Over mij

Hoi, ik ben Maike!

Voor degenen die me nog niet kennen… Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Bornem is mijn thuisbasis, maar ik geniet ervan nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Mijn achtergrond omvat studies in orthopedagogie, lerarenopleiding en contextueel denken. Plus meer dan 13 jaar praktijkervaring als coach.

Diepgaande gesprekken brengen me vreugde, net als zingen en dansen. Samen giechelen met mijn dochter terwijl de fantasie op hol slaat, tovert altijd een lach op mijn gezicht.

Ik als vuurtoren

Onlangs werd ik vergeleken met een vuurtoren; ik toon de weg, schijn een licht in donkere tijden en laat zien hoe ver iemand kan gaan zonder vast te lopen in een zandbank. Ik zorg ervoor dat we veilig thuiskomen in onszelf. Hoe mooi is dat!?

Wees er zeker van dat die woorden tranen teweegbrachten, want dat ben ik ook… Zacht, gevoelig, empathisch en authentiek in al wat ik doe. ‘What you see is what you get!’

Ik als expert

Mijn specialiteit ligt in het volgen van je hart en het overwinnen van angsten en negatieve gedachten. En nu wil ik die expertise met jou delen. Want het is tijd! Het is het perfecte moment om voor jezelf te kiezen en meer geluk in je leven te brengen, want de wereld heeft meer liefde nodig.

En dat begint nu juist bij jezelf! En als ik dat kan… Jij zeker ook! 

Ik als facilitator

Mijn passie ligt in het ondersteunen van vrouwen met een droom, project of idee, maar die zichzelf nog inhouden. Herken jij jezelf hierin? Lees dan verder!

Ik ben er om transformatie te faciliteren, zodat jij echt:
• Jezelf kunt zijn
• Op jouw manier kunt leven
• De moed hebt om jezelf aan de wereld te tonen!

Ik als FreeSpirit

Heb je het gevoel: “Ja, ik worstel met onzekerheid of angst. Soms voel ik me niet goed genoeg of schuldig. Ja, ik wil dat echt veranderen en ben er klaar voor!” 

Neem dan een kijkje bij FreeSpirit. Het is de weg om op een onderbouwde manier te beginnen aan jouw persoonlijke transformatie. Of ik kan je ook altijd opbellen om even kennis te maken. 

Ben jij er klaar voor? Laten we dan even bellen!

    + 13 jaar praktijkervaring
    100% authentiek
    + 50 tevreden klanten

    What are you looking for?