FAQs

Alle coachingsessies zijn online via video call, zo kan jij deelnemen vanop een plekje waar jij je comfortabel voelt.

Vanaf de eerste maand zal je al een verschil merken in hoe je in het leven staat en naar je eigen gedrag, gedachten of angst kijkt. Dit zal enkel nog versterken naarmate je verder evolueert in het programma of de groepsessies. Ik ben ervan overtuigd dat je nooit meer dezelfde zult zijn.

Zeker! De Soul Revival Sessions bied ik ook aan in de vorm van een abonnement voor een maand, een half jaar of een jaar. Meer informatie hierover, vind je terug op de pagina van Soul Revival Sessions.

Neen! Het praktische werkboek wordt naar je toegezonden waardoor je alle oefeningen en opdrachten daarin kunt uitwerken. Verder kan je alle modules volgens op zowel smartphone als computer.

Omdat ik ervan overtuigd ben dat dit programma iedereen doet groeien, biedt ik een terugbetaling aan voor wie niet tevreden is maar wel all-in ging. Hiermee bedoel ik beide online groepsessies gevolgd en het eerste hoofdstuk van het praktische werkboek afgewerkt heeft.

Indien je elke week 1 uurtje vrij kunt maken om te werken aan het online programma dan heb je dit zeker afgerond op 4 maanden. Ik besef dat jij een drukke agenda hebt waardoor ik ervoor kies om elke deelnemer toegang te geven voor een jaar. Zo heb je zeker tijd genoeg.

Zeker! In de online community van Free Spirit kan je elke dag je vragen posten. Deze beantwoord ik allemaal daar. Indien er thema’s vaker terugkomen dan wordt dit het onderwerp van de wekelijkse (Soul Revival) sessies die je als bonus bij het programma krijgt.

What are you looking for?