Soul Revival Sessions

Voel je welkom, gehoord en gezien bij ons EN in je leven!

Hoe zou jij je voelen als jij je niet langer alleen voelt, dat je gedragen en gesteund wordt door een krachtige community van prachtige vrouwen die samen groeien en bloeien. Dat jij een veilige plek hebt waar je alles kan delen, zonder schaamte of schuldgevoel. Een plek waar er geluisterd wordt zonder oordeel en jij gewoon (jezelf) mag zijn.

Onze tweewekelijkse groepsessies zijn meer dan gesprekken; het is een samenkomst van gelijkgestemde dames. Hier worden thema’s zoals familiepatronen, moederschap, schuldgevoel, trauma, zelfliefde, pijn, doelen stellen en grenzen trekken,… liefdevol besproken.

Je bent het gemiddelde van de vijf mensen met wie je het meeste omgaat.

– Jim Rohn –

Waarom Soul Revival Sessions?

  • De mensen waarmee jij je omringt, bepalen mee je succes, gevoel en keuzes. Een positieve omgeving is dus super belangrijk. En DAT is wat de Soul Revival Sessions bieden.

 

 »  Ontsnap aan de drukte met Soul Revival Sessions
 
»  Vind steun en begrip in een veilige online ruimte
 »  Deel je verhaal zonder taboes, voel je gehoord
 »  Leer omgaan met stress en negatieve gedachten
 »  Ontdek dat je niet alleen bent in dit groeiproces

 
Investeer in jezelf want jij verdient het om te stralen!

Review Soul Revival Sessions

Het creëren van een veilige omgeving lijkt jouw tweede natuur te zijn. Bij jou voel ik me vrij om mijn kwetsbaarheid te tonen, wetende dat er geen taboes zijn. Je benadert deze kwetsbaarheid met groot respect, waardoor het mogelijk is om er woorden aan te geven.

Jouw vermogen om structuur en helderheid te brengen in mijn proces en de livesessies is bewonderenswaardig. Je weet de gesprekken de juiste richting op te sturen, rekening houdend met de behoeften van de groep, en past je gemakkelijk aan aan de dynamiek van het moment.

An P.
9 januari 2024Soul Revival Sessions zijn er in een abonnement van

Voor wie?

Voor de vrouw die op zoek is naar oprechte verbinding met andere vrouwen die vergelijkbare uitdagingen ervaren. Die graag gehoord, gezien en erkend wil worden in al wat ze doet zonder dat haar verhaal kleiner gemaakt wordt.

De vrouw die voelt dat wat ze nu doet, niet langer kan blijven duren maar niet weet waar te beginnen. Doorbreek die vicieuze cirkel tijdens de groepsmomenten en voorkom dat je voor de zoveelste keer op hetzelfde punt uitkomt.

Onze tweewekelijkse sessies bieden jou een veilige omgeving voor openhartige gesprekken waardoor je vanzelf inzicht krijgt en dus groeit.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bijeenkomst: tweewekelijks via een online platform

Tijdstip: afwisselend 20u of 14u op donderdag of vrijdag

Is praten of camera verplicht? Neen. Er heerst een heel gemoedelijke sfeer en wie iets wil delen mag dat. Luister je liever? Dat kan ook.

Met mijn warmte en expertise, fungeer ik niet alleen als een coach maar ook als een metgezel op jouw pad.

Met een achtergrond in orthopedagogie en meer dan 13 jaar ervaring, geloof ik in de kracht van transformatie in elke vrouw.

Waag de sprong voor Jezelf

Laat Soul Revival Sessions de vonk zijn die jouw leven verlicht.
Schrijf je vandaag in voor een (jaar)abonnement en ervaar de kracht van verbondenheid, empowerment, zelfliefde en groei.

Soul Revival Sessions
1 maand

  • Twee online groepssessies
  •  
107 per maand

Soul Revival Sessions
6 maanden

  • Tweewekelijkse online groepssessie
  • 1 ontmoetingsdag op locatie
97 per maand

Soul Revival Sessions
1 jaar

  • Tweewekelijkse online groepssessie
  • 2 ontmoetingsdagen op locatie
59 per maand

What are you looking for?