Succesverhaal An

Jouw begeleiding is een waardevol geschenk in groei en zelfontdekking​

Wat een bijzondere ervaring is het geweest om met jou samen te werken! Ik kan met volle overtuiging zeggen dat jouw betrokkenheid een onmiskenbaar kenmerk is van de waardevolle ondersteuning die je biedt.

 

Betrokkenheid:

Vanaf het allereerste moment voelde ik me welkom door jouw oprechte persoonlijke betrokkenheid. Je luistert niet alleen, maar je bent ook zeer bedreven in het begrijpen van wat er echt speelt. Jouw scherpe waarnemingsvermogen, vooral met betrekking tot lichaamstaal, maakt dat je subtiele signalen oppikt, zelfs wanneer er moeilijke onderwerpen worden aangesneden. Tijdens livesessies zorg je ervoor dat iedereen de kans krijgt om te spreken, en je herinnert je zelfs details van eerdere gesprekken, wat me het gevoel geeft echt gehoord te worden.

 

Structuur:

Jouw vermogen om structuur en helderheid te brengen in mijn proces en de livesessies is bewonderenswaardig. Tijdens de sessies bied je leiding met een perfecte balans tussen structuur en flexibiliteit. Je weet de gesprekken de juiste richting op te sturen, rekening houdend met de behoeften van de groep, en past je gemakkelijk aan aan de dynamiek van het moment.

 

Veiligheid:

Het creëren van een veilige omgeving lijkt jouw tweede natuur te zijn. Bij jou voel ik me vrij om mijn kwetsbaarheid te tonen, wetende dat er geen taboes zijn. Je benadert deze kwetsbaarheid met groot respect, waardoor het mogelijk is om er woorden aan te geven.

 

Groot geloof in anderen:

Jouw geloof in mensen is werkelijk inspirerend. Je stimuleert, empoweret en motiveert op zo’n krachtige manier dat we buiten onze comfortzone treden en groeien vanuit een diep vertrouwen.

 

Je geeft veel:

Ik ben oprecht dankbaar voor de overvloed aan inzet die je in al jouw werk legt. En vanuit die dankbaarheid word ik gestimuleerd om op mijn beurt ook iets terug te geven.

 

Kortom, jouw begeleiding is niet slechts een dienst, maar een waardevol geschenk in groei en zelfontdekking. Bedankt voor de onschatbare bijdrage die je levert!

An
9 januari 2024

Even bellen met elkaar?

    What are you looking for?